top of page

Teràpia Infantil

Les sessions són un espai de seguretat pels nens/es. Conjuntament anirem construint el vincle des del que podrem treballar les situacions més delicades, doloroses i també les més alegres, vitals i emotives. Es respectarà el ritme i procés de cada infant, acompanyant-lo des de la confiança perquè trobi les seves potencialitats, maneres pròpies d’aprenentatge i desenvolupament. Es donarà peu a que ells/es utilitzin i descobreixin els seus propis recursos, habilitats i dons. D’aquesta manera, s’anirà reforçant el seu espai íntim intern (l’acceptació, l’autoestima, l’empoderament, el contacte amb la vida...). Es procurarà que aquest espai íntim sigui un racó que, de mica en mica, vagi creixent a l’interior i en el qual l’infant pugui recórrer en qualsevol moment de necessitat, dins i fora de les sessions.

 

Totes les dinàmiques i processos es donaran de forma lúdica; jugant, pintant, parlant, cantant, movent-nos... La infància és una època sagrada per l’aprenentatge de la vida. Per mi és vital preservar-la i cuidar-la. És durant la infantesa que construïm i consolidem la majoria de processos emocionals, recursos i defenses, que ens acompanyaran durant la nostra adultesa. És per això que és essencial honrar als infants i vincular-nos des d’un lloc amorós, de confiança i amb una mirada neta de judici, perquè ells/es puguin desenvolupar la seva creativitat, responsabilitat i autenticitat.

Per tal de tenir en compte el sistema, l'entorn i les relacions serà igualment important el treball amb la família o persones responsables de l'infant per tal d'oferir una feina sistèmica i proporcionar al nen/a l'estabilitat necesària pel seu desenvolupament.

Teràpia: Sobre la terapia
Teràpia: Galería
Teràpia: Servicios
Marta Capó Moll psicóloga Infantil en Palma de Mallorca trabajando en Maisha
bottom of page